CARGO luftfragt

Vi imødekommer myndighedernes krav til Cargo forsendelser og vil i fremtiden fortsætte den positive udvikling indenfor luftfragt.

Cargo lufthavn - højt serviceniveau og stor fleksibilitet.

Vojens Lufthavn har i de senere år og vil de næste år investere i blandt andet special udstyr til ekspedition af fragt forsendelser via fly. I et unikt samarbejde med eksterne partnere ønsker Vojens Lufthavn, at være en aktiv medspiller i at skabe fremtidens lufthavn via nye teknologier samt innovation.

Vi kan imødekomme myndighedernes krav til luftfragt forsendelser og vil i fremtiden fortsætte den positive udvikling indenfor luftfragt.

I dag er det for eksempel muligt at sende nødhjælpsforsendelser m.m. fra Vojens Lufthavn og lufthavnen er derfor åben for et fremtidig samarbejde herom.

Udvidelse af luftfragt-aktiviteterne samt investeringer i ny teknologi falder i god tråd med den nye vækst strategi 2018 for Vojens Lufthavn, som er lavet i samarbejde med Haderslev Kommune.
Her anbefales det, at luftfragtområdet får større opmærksomhed, fordi det er af vital betydning for fremtidens erhvervsliv i Region Syddanmark, at man kan sende og modtage luftfragt til og fra landsdelen.

Mulighedernes lufthavn

Vojens Lufthavn er mulighedens lufthavn og derfor vil vi via vore samarbejdspartnere med glæde tage imod enhver henvendelse og udfordring, til gavn for alle partnere, om at finde og tilbyde den bedst mulige løsning for kunden. Så giv os et ring eller send os en mail, så finder vi en løsning.