Hold dit møde eller kursus i Vojens Lufthavn

Flyv lige til døren, hold dit møde og gå efter mødet direkte ud i dit fly igen. Vi sørger for, at dit møde kan afvikles efter præcis de behov og ønsker, du har.

Mødefaciliteter i Vojens lufthavn

Om du kommer med fly eller i bil gør ingen forskel. Vojens lufthavn tilbyder mødefaciliteter på timebasis samt længere perioder. Vi har rammerne og sørger for du og dine gæster får en god oplevelse, mens I holder jeres møde.

LAD OS HJÆLPE – KLIK HER

Udlejning lokaler

Udlejning af alle m2 i lufthavnen, herunder lokaler, cafeteria, hangarer m.m. er muligt. Vi tilbyder skræddersyede og fleksible løsninger. Vi vil gerne støtte op om jeres forretning ved at indgå et tæt samarbejde. Som lejer kan du forvente nyistandsatte faciliteter og adgang til moderne fælles arealer.

Vojens Lufthavn glæder sig til at byde nye lejere og brugere af lufthavnen velkommen. Nye virksomheds-lejere er allerede landet i lufthavnen. Faktisk sker der nu rigtig meget spændende i og omkring lufthavnen. Vojens Lufthavn samarbejder i dag med nogle af verdens mest efterspurgte aktører vedrørende produkter af fremtidens udstyr i lufthavne og man håber på de næste år at kunne tiltrække yderligere aktører.

Én af disse virksomheder har lejet sig ind i Vojens Lufthavn og dermed kan der rigtig komme fart på udviklingen og samarbejdet, hvor lufthavnen på sigt også skal fungere som show room og testcenter. Vojens Lufthavn er åben for nye teknologier og udviklingen indenfor sikkerhed via innovation og forenkling af opgaver samt nye ideer til gavn for kunderne samt medarbejderne. Denne udvikling står i højsædet og Vojens Lufthavn er altid åben for og ser gerne positivt på mulige nye tiltag, for at skabe de bedste rammer og det bedste slut produkt for lufthavnen.

Strategien er lavet og Vojens Lufthavn er igen oppe i gear.

Lufthavnen er igen blevet et attraktivt område og det er gået stærkt de sidste måneder og der vil ske rigtig meget spændende de kommende år. Udlejningen af lokaler er naturligvis godt for Vojens Lufthavn og bidrager til økonomien, men især det nye liv og kulturen i og omkring Vojens Lufthavn er vigtig. Det danner god grobund og nye grundsten for lufthavnens spændende fremtid.

Lej et undervisnings- eller et kursuslokale i Vojens

Vojens Lufthavn råder over et lokale til undervisning eller kursus. Lokalet kan benyttes til specifikt IT undervisning – men kun fantasien sætter grænserne og mulighederne i Vojens Lufthavn.

Har du et spørgsmål?

Yderligere oplysning er kan ske hos Lufthavnschef
Kim Ribert, telefon +45 7459 1654.

Du kan også skrive til os HER